Gent ramen pvc
ramen in pvc
RAAMTYPES
ramen pvc ramen kunststof deuren pvc
Home > Nieuws > Raamtypes
OVERZICHT
RAAMTYPES
Laatste nieuws
 • Aluminium profielen van Aliplast
 • PVC ramen Aluplast serie Ideal en Eko Sun
 • Pro & contra van aluminium, hout en pvc

 • Meer nieuws


  Valramen

  valramen gent Een valraam valt bij het openen achterover naar binnen. Valramen zijn handig in vochtige ruimtes, om lichte verluchting toe te staan, maar moeilijker te onderhouden. In open stand kunnen ze het verschuiven van overgordijnen bemoeilijken.

  Draaikiepramen

  draaikiepraam Ideaal voor kamers op verdiepingshoogte, waar het raam moet kunnen opendraaien om te poetsen en in kiepstand staan om te verluchten. In kiepstand komt het raam niet buiten de muurdikte zodat je gordijnen kan sluiten met het raam in verluchtingsstand.

  Tuimelramen

  tuimelraam Bij een tuimelraam draait het bovenste gedeelte van het raam naar binnen en het onderste gedeelte naar buiten. Een dakraam wordt vaak als tuimelraam uitgevoerd. Een tuimelraam biedt een groot onderhoudsgemak, maar is moeilijker te combineren met raamdecoratie.

  Taatsramen

  taatsraam Een taatsraam is een tuimelraam dat vertikaal wendbaar is. De uitzwaai is geringer dan bij een tuimelraam. Er kan wel geen hor in geplaatst worden. Een tuimelraam is onderhoudsvriendelijk, maar is moeilijk te combineren met raamdecoratie.

  Schuiframen

  schuifraam Een schuifraam heeft een vast en een schuivend deel en stelt u in staat om grote openingen te overbruggen. Handig als deur naar de tuin. Een schuifraam biedt veel lichtinval met breed zicht naar buiten. Het is veiliger om geen buitenhandvat te voorzien. Voorzie een slot of een blokkeerstaaf die het openschuiven van buitenuit belet.
  RAMA+ Ramen & Deuren
  Kortrijksesteenweg 204
  9830 Sint-Martens-Latem
  Open van 9u tot 12u
  Tel: +32 (0)9 252 49 88
  Fax: +32 (0)9 252 52 30
  www.ramaplus.be  Sitemap     Webdesign Gent