Gent ramen pvc
hoogrendementsglas
HR-GLAS
ramen pvc ramen kunststof deuren pvc
Home > Nieuws > Hoogrendementsglas
HOOGRENDEMENTSGLAS
GEEFT EXTRA COMFORT
Laatste nieuws
 • Aluminium profielen van Aliplast
 • PVC ramen Aluplast serie Ideal en Eko Sun
 • Pro & contra van aluminium, hout en pvc

 • Meer nieuws


  Voordelen van Hoogrendementsglas

  Het plaatsen van hoogrendementsbeglazing heeft verschillende voordelen: betere isolatie, lagere kosten, extra opties, ...

  Hoogrendementsbeglazing isoleert tot vijf keer beter dan enkel glas en tot drie keer beter dan dubbel glas! In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer heeft u een koele woning.

  De extra kosten van hoogrendementsglas bedragen € 30 per m². U verdient dit terug door lagere stookkosten en u kunt ook rekenen op premies voor energiebesparing. Jaarlijks kunt u zo'n €15 per m² besparen indien u opteert voor hoogrendementsglas.

  Door hoogrendementsbeglazing te combineren met ramen met geïntegreerde ventilatieroosters zorg je voor een betere ventilatie. Ook inbraakwerend glas, zonwering en akoestische isolatie zijn mogelijk.

  Condensatie bij Hoogrendementsglas

  Bij hoogrendementsbeglazing heeft het binnenraam een hogere temperatuur en komt condensatie zelden of nooit voor aan de binnenzijde. Omdat hoogrendemenstglas de warmte grotendeels zal binnenhouden, wordt het buitenraam nauwelijk verwarmd en krijg je condensatie langs de buitenzijde. Dit verdwijnt zodra de buitentemperatuur stijgt en de luchtvochtigheid afneemt. Dit wordt opgelost door ventilatie.

  RAMA+ Ramen & Deuren
  Kortrijksesteenweg 204
  9830 Sint-Martens-Latem
  Open van 9u tot 12u
  Tel: +32 (0)9 252 49 88
  Fax: +32 (0)9 252 52 30
  www.ramaplus.be  Sitemap     Webdesign Gent